Saflorový olej LZT

Saflorový olej LZT

ID zboží: 362

 

Saflorový olej

INCI: Carthamus Tinctorius (Safflower) Oil

Saflorový olej má výborné zvláčňující a hydratační vlastnosti, zabraňuje vysychání a odlupování kůže. Protože se jedná o vysychavý olej, hodí se jako změkčovadlo do krémů na mastnou pleť. Vlastnosti saflorového oleje: dobře se vstřebává a dává pokožce jemný a hladký vzhled. Nedráždí oči ani pokožku. Hydratuje pokožku a navrací jí elasticitu. Suchým a lámavým vlasům dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk. Saflorový olej obsahuje převážně triglyceridy kyseliny linolové, vitaminy A, D, K a zejména vitamin E.

Saflorový olej se získává lisováním semen rostliny Světlice barvířská neboli saflor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cena: 48 Kč
Další možnosti
objemobjemobjemobsahobjemobjemobjemČísloprovedenínázevcena
50 ml50 mlSaflorový olej LZT48 Kč
100 ml100 mlSaflorový olej LZT88 Kč
150 ml150 mlSaflorový olej LZT123 Kč
500 ml500 mlSaflorový olej LZT271 Kč
zboží v e-shopu: 145 e-shop systém banan.cz