Meruňkový olej LZS

Meruňkový olej LZS

ID zboží: 91

 

INCI: Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil

Meruňkový olej je lehký olej bohatý na esenciální mastné kyseliny a vitamíny. Používá se na všechny druhy pleti a také na dětskou pokožku. Meruňkový olej pleť vyživuje a zjemňuje. Velmi dobře se vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film. Meruňkový olej  můžeme použít jako základ pro vlastnoručně vyrobený pleťový krém.

Meruňkový olej vzniká vylisováním jader pecek meruněk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cena: 88 Kč

Související zboží

zboží v e-shopu: 139 e-shop systém banan.cz