Karnaubský vosk 10 g

Karnaubský vosk 10 g

ID zboží: 310

 

INCI: Copernicia Cerifer Cera

Karnaubský vosk je vyráběný z listů brazilské palmy z rodu Carnauba. Palma roste pouze v severovýchodní Brazílii. 

Karnaubský vosk se používá jako kosmetická surovina, která se přidává do balzámů a rtěnek na rty, aby se v teple neroztékaly.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cena: 32 Kč

Související zboží

zboží v e-shopu: 152 e-shop systém banan.cz