Ricinový olej LZS

Ricinový olej LZS

ID zboží: 164

 

INCI: Ricinus communis Seed Oil

Ricinový olej má výborné regenerační účinky nejen na suchou namáhanou pokožku, ale také slabé lámavé vlasy a nehty, hojí je, posiluje a chrání. Používá se především v dekorativní kosmetice pro výrobu rtěnek, lesků na rty, balzámů na rty, protože se po něm rty krásně lesknou.

Ricinový olej se získává lisováním ze semen skočce obecného.

Vyrobte si řasenku s ricinovým olejem, najdete ji v setech pro výrobu domácí kosmetiky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cena: 42 Kč
Další možnosti
objemobjemobjemobsahobjemobjemobjemČísloprovedenínázevcena
50 ml50 mlRicinový olej LZS42 Kč
100 ml100 mlRicinový olej LZS68 Kč
150 ml150 mlRicinový olej LZS92 Kč
500 ml500 mlRicinový olej LZS168 Kč
zboží v e-shopu: 152 e-shop systém banan.cz